Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 1117.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curried sausages and lentils
1h
Aussie meat pies
2h
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2u. 20min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Guinness beef pies
2h 15 min.
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Classic meatloaf
1h 35min