Urządzenia i Akcesoria
Beef brisket chilli con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions
Składniki
-
beef brisket trimmed and cut into pieces (4 cm)800 g
-
dried oregano2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)20 g
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded if preferred and cut into pieces (optional)1 - 2
-
capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)180 g
-
cocoa powder2 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
instant granulated coffee1 tsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sour cream to serve
-
grated cheddar cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795 mg
Białko
53.8 g
Kalorie
2205.4 kJ /
525.1 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Retro prawn cocktail
20 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
White basmati rice
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chilli con carne
40 min
Beef tacos
25 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min