Beef brisket chilli con carne

Beef brisket chilli con carne

4.1 120 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions

Składniki

  • beef brisket trimmed and cut into pieces (4 cm)
    800 g
  • dried oregano
    2 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
    20 g
  • olive oil
    20 g
  • red onion cut into wedges (approx. 4 cm)
    200 g
  • fresh jalapeño chillies deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
    1 - 2
  • capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
    180 g
  • cocoa powder
    2 tsp
  • red wine vinegar
    1 tbsp
  • canned whole tomatoes
    400 g
  • instant granulated coffee
    1 tsp
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • sour cream to serve
  • grated cheddar cheese to serve (see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 795 mg
Białko 53.8 g
Kalorie 2205.4 kJ / 525.1 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...