Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 795 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Chunky bolognese
50min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken jalfrezi
1h 50 min.
Chilli con carne
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min