Rosemary and eschalot gravy

Rosemary and eschalot gravy

3.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g

Składniki

  • olive oil
    1 tbsp
  • eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
    8
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long)
    2 - 3 sprigs
  • red wine
    120 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • water
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 950.4 kcal / 3976.4 kJ
Białko 13.5 g
Tłuszcz 54.9 g
Węglowodany 88 g
Błonnik 16.2 g
Tłuszcz nasycony 27.7 g
Sód 798.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...