Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and eschalot gravy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
798.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
16.2 g
Tłuszcz nasycony
27.7 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Beef stock paste
3h
Hollandaise sauce
15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Traditional gravy
25min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Prune and orange stuffing
10min
Retro prawn cocktail
20min
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min