Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.8 (37 ocen)

Składniki

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2590 kJ / 615 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
60 g
Tłuszcz nasycony
30.5 g
Błonnik
4 g
Sód
1913.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy