Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2590 kJ / 615 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1913.8 mg
Alternatywne przepisy
Pea and ham soup
2h 20min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Barbecue sauce
1h 40min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Peppercorn sauce
20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Mushroom sauce
20min
Mint sauce
5 min
Traditional gravy
25min
French dressing
5 min
Diane sauce
20min