Urządzenia i Akcesoria
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
laksa paste (see Tips)110 g
-
coconut oil1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
water150 g
-
tamarind paste (optional)2 tsp
-
green beans cut into pieces (4 cm)120 g
-
makrut lime leaves3
-
Vegetable stock paste2 tsp
-
broccoli florets 3-4 cm pieces100 g
-
raw prawn meat (or with tails, see Tips)400 g
-
fish sauce20 g
-
fresh limes juice only40 g
-
bean sprouts150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh Thai basil roughly torn2 sprigs
-
fried shallots (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1158.8 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
1902.5 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min