Urządzenia i Akcesoria
Fajita seasoning
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
90 g
Składniki
-
30 g ancho chilliguajillo chilli, dried30 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
cumin seeds3 ½ tbsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
salt1 ¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 90 g
Sód
4129.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
769 kJ /
183.8 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Chocolate lava pudding
40 min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min