Herb and garlic dip

Herb and garlic dip

4.8 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
320 g

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed, cut into pieces
    2
  • cream cheese cut into pieces
    250 g
  • natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)
    2 tbsp
  • fresh chives chopped, to serve
  • vegetable crudités to serve

Wartości odżywcze na 320 g

Kalorie 889.9 kcal / 3723.4 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 86.6 g
Węglowodany 15.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 48.9 g
Sód 935.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...