Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 2 tbsp natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)
- fresh chives, chopped, to serve
- vegetable crudités, to serve
- Wartości odżywcze
- na 320 g
- Kalorie
- 3723.4 kJ / 889.9 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 86.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 48.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 935.3 mg
Alternatywne przepisy
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Ginger fluff
50min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Herb and garlic dip
10 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Celery salt
20min
Festive camembert wreath
1h 50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min