Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
320 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)2 tbsp
-
fresh chives chopped, to serve
-
vegetable crudités to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
935.3 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
3723.4 kJ /
889.9 kcal
Tłuszcz
86.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
48.9 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Pizza Bianca
40 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Rueben sandwich sauce
5 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Fruity dream
10 min