Leftover Curry
TM5 TM6

Leftover Curry

3.6 (20 ocen)

Składniki

  • 125 g onions, quartered
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Thai red curry paste
  • 10 g palm sugar
  • 300 g coconut cream
  • 1400 g water
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 Tbsp fish sauce
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • 500 g sweet potatoes, sliced into discs (1-2 cm)
  • 300 g mangetout, sliced lengthways
  • 200 g mushrooms, sliced
  • 100 g tenderstem broccoli
  • 75 g fresh green beans, trimmed
  • 30 g butternut squash, diced (1 cm)
  • 2 dried kaffir lime leaves
  • 2 fresh red chillies, finely sliced
  • 2 limes, juice only
  • 10 sprigs fresh coriander leaves

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy