Urządzenia i Akcesoria
Leftover Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Thai red curry paste100 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 Tbsp
-
tamarind paste1 Tbsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
water1400 g
-
coconut cream300 g
-
sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)500 g
-
mangetout sliced lengthways300 g
-
mushrooms sliced200 g
-
tenderstem broccoli100 g
-
fresh green beans trimmed75 g
-
butternut squash diced (1 cm)30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh red chillies finely sliced2
-
limes juice only2
-
fresh coriander leaves10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
10 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min