Agnello cacio e uova

Agnello cacio e uova

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 60 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di piselli freschi
  • 6 uova

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1247.7 mg
Białko 29.2 g
Kalorie 3929.3 kJ / 938.5 kcal
Tłuszcz 51.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 20.1 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...