Lonza, salsicce e cipolle

Lonza, salsicce e cipolle

4.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 porzioni

Składniki

  • 400 g di cipolle dorate in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
  • 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 30 g di farina tipo 00
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 10 fette di pane casereccio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 627 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 2104.3 kJ / 502.6 kcal
Tłuszcz 35.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...