Wersje kompatybilne
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Białko
- 49.6 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Salsiccia al primitivo
50min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1h 10min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1 Std. 15 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h