Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres

Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres

4.3 58 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses

Składniki

  • beringelas grandes
    2
  • Sal grosso q.b.
  • caju
    100 g
  • dentes de alho
    5
  • espinafres
    150 g
  • bebida de amêndoa s/ açúcar
    100 g
  • sumo de limão
    2 c. sopa de
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • azeite
    15 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • tomate cortado em cubos
    200 g
  • mel
    ½ c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • manjericão mais q.b. p/ polvilhar
    6 folhas de
  • lombos de salmão
    2
  • amêndoa laminada
    100 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...