![Caillebottes vendéennes Caillebottes vendéennes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96093a40-1c57-474e-be08-0c399fbbaa2c/Derivates/88778499-22c1-47ff-89e6-f369eb18a5ea.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de lait, cru (voir "Conseil(s)")
- 7 - 10 gouttes de présure
-
120
g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
lub café froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.3 kJ / 159.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broyé du Poitou
1sa 15 dk
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Petits pots de crème au chocolat
40min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Œufs au lait
50min
Crème dessert aux deux saveurs
1sa 15 dk
Yaourt nature
14小时
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1sa 15 dk
Riz au lait
1sa
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min