Caillebottes vendéennes

Caillebottes vendéennes

4.4 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 750 g de lait cru (voir "Conseil(s)")
  • 7 - 10 gouttes de présure
  • 120 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
    café, froid

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 670.3 kJ / 159.3 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 25.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...