Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
lean beef mince broken in pieces300 g
-
pork mince broken in pieces300 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
garlic cloves halved3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
red wine50 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée50 g
-
sugar5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699 mg
Białko
36 g
Kalorie
2120 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Toad in the Hole
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min