
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pork fillet sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh root ginger freshly grated
- 150 g red onions cut in wedges
- 150 g red peppers sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 150 g carrots sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice
- 1 tsp brown sugar
- 70 g oyster sauce
- 100 g mangetout trimmed
- 150 g baby pak choi roughly chopped
- 1 tsp fine sea salt
- 1 fresh red chilli sliced diagonally
- 2 Tbsp roasted, unsalted cashew nuts
- 2 spring onions sliced diagonally
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 414.6 kcal / 1735 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Sticky Sesame Chicken
40 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Chilli Con Carne
35 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min