Urządzenia i Akcesoria
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
dried Chinese egg noodles medium (3 nests)140 - 150 g
-
boiling water1200 g
-
chicken thigh meat, skinless, boneless, diced (1 cm)chicken breast fillets, skinless diced (1 cm)300 g
-
cucumber (approx. 320 g), cut in batons (5 mm x 4 cm)1
-
garlic cloves2
-
light brown sugar2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
peanut butter crunchy or smooth as desired (see tip)200 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
820 mg
Białko
40 g
Kalorie
2406 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.