
Urządzenia i Akcesoria
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
dried Chinese egg noodles medium (3 nests)140 - 150 g
-
boiling water1200 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (1 cm)300 g
-
cucumber (approx. 320 g), cut in batons (5 mm x 4 cm)1
-
garlic cloves2
-
light brown sugar2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
peanut butter crunchy or smooth as desired (see tip)200 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
577 kcal /
2406 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
820 mg