Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
TM6 TM5

Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

3.8 ( 65 ocen )

Składniki

  • 1 garlic bulb plus two cloves
  • 35 g olive oil
  • 250 g onions quartered
  • 30 g honey
  • 40 g wholegrain mustard
  • 10 g Dijon mustard (opcjonalnie)
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves only
  • 2 tsp fine sea salt
  • 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
  • 800 g cauliflower florets
  • 130 g milk
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
  • 1 tsp fresh thyme leaves for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
381 kcal / 1596 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy