Urządzenia i Akcesoria
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (opcjonalnie)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1596 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Lemon Chicken
20 min
Honeyed Chicken
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Coronation Chicken
30 min