
Urządzenia i Akcesoria
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (opcjonalnie)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
381 kcal /
1596 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Mexican Turkey Chilli
40 min