Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut in halves
- 20 g olive oil
- 120 g ketchup
- 15 g Worcestershire sauce
- 15 g cider vinegar
- 15 g mustard
- ¼ - 1 tsp red chilli sauce (e.g. Tabasco), to taste
- ¼ tsp salt
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
-
1 - 1 ½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, to taste
lub 1 - 1 ½ vegetable stock cubes, crumbled, to taste - 200 g penne rigate or similar short dried pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Saffron Chicken Penne
30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Cottage pie
1h 15 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min