Urządzenia i Akcesoria
Mince and Tatties
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)1000 g
-
water plus extra for soaking2100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil10 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef mince (10% fat), broken in pieces500 g
-
plain flour15 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.6 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
2794.5 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Browned beef mince
20 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min