Urządzenia i Akcesoria
Creamy mustard chicken stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless, boneless cut in cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min