Urządzenia i Akcesoria
Creamy mustard chicken stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless, boneless cut in cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min