Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Broccoli Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g)bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
40 g olive oil, cut in piecesbutter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1027 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Cauliflower Cheese
50 min
Pea Quiche
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Courgettes with Corn
25 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min