Garbure du Béarn

Garbure du Béarn

4.7 76 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de graisse de canard
    20 g
  • de carottes coupées en morceaux
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • bouquet garni
    1
  • chou vert émincé
    ½
  • cuisses de canard confites effilochées
    4
  • de gésiers de canard
    400 g
  • de haricots blancs en boîte égouttés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 723.8 kcal / 3039 kJ
Białko 104 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 2569.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...