Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 2569.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Tourin à l'ail
25 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Estouffat toulousain
2 Std.
Garbure
1 Std. 10 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min