
Urządzenia i Akcesoria
Garbure du Béarn
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de graisse de canard20 g
-
de carottes coupées en morceaux500 g
-
d'eau500 g
-
bouquet garni1
-
chou vert émincé½
-
cuisses de canard confites effilochées4
-
de gésiers de canard400 g
-
de haricots blancs en boîte égouttés300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
723.8 kcal /
3039 kJ
Białko
104 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
2569.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja