Garbure du Béarn
TM6 TM5 TM31

Garbure du Béarn

4.7 (74 oceny)

Składniki

  • 150 g d'oignons, coupés en deux
  • 20 g de graisse de canard
  • 500 g de carottes, coupées en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet garni
  • ½ chou vert émincé
  • 4 cuisses de canard confites, effilochées
  • 400 g de gésiers de canard
  • 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3039 kJ / 723.8 kcal
Białko
104 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
13 g
Sód
2569.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy