![Garbure du Béarn Garbure du Béarn](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2CDAF9B-BC2C-4B34-80A2-B08C17B41E9D/Derivates/aadbdae4-844a-447d-be77-adfd59793337.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 2569.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Garbure
1 Std. 10 Min
Cassoulet de la mer
50 Min
Confit de canard aux petits légumes
35 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Porc aux lentilles
1h 20min