Poireaux façon salade Caesar

Poireaux façon salade Caesar

4.2 113 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 550 g d'eau
  • 2 œufs dont 1 non cassé
  • 8 blancs de poireau de petite taille, coupés en deux dans le sens de la longueur
  • 300 g de filet de dinde, sans peau coupé en 2 escalopes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 gousse d'ail
  • 1 filet d'anchois à l'huile
  • 100 g de parmesan
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 50 g d'huile de colza
  • 8 tranches fines baguettes grillées
  • 2 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1774 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...