Peperoni ripieni alla barese

Peperoni ripieni alla barese

4.6 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

Peperoni
  • di peperoni gialli puliti e a metà
    500 g
Ripieno
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di mollica di pane
    60 g
  • di pinoli
    10 g
  • di uvetta sultanina
    10 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    4
  • di capperi sotto sale sciacquati
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 249 kcal / 1205 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...