Petits flans de poisson

Petits flans de poisson

4.7 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 1 échalote
  • 3 brins de persil plat frais
  • 2 branches d'estragon frais
  • 3 œufs
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • du sel
  • piment d'Espelette
  • 400 g de poisson blanc déjà cuit
  • 10 g de beurre
  • 300 g de bisque de homard

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1538 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...