![Sauce à la cerise Sauce à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/242990.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet mojito
12h
Sabayon anisé
15min
Soupe de melon au marsala
2u. 10min
Beurre d'anchois
1h 10min
Sorbet à l'orange
12h
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Sauce soubise
30min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Sabayon au cidre
15min
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min