Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Sauce cocktail
10 min
Sauce aux groseilles
15min
Raifort au coing
Brak ocen
Emulsion d'ananas
15min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Sauce aux câpres
30 Min
Sabayon aux raisins
15min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h