Risotto burrata e piselli

Risotto burrata e piselli

4.6 177 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di porri la parte bianca a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di piselli freschi sgranati
  • 970 g di acqua
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 250 g di burrata a pezzi
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 581 kcal / 2431 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 67.7 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...