Brutti ma buoni di patate

Brutti ma buoni di patate

4.4 301 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipollotto a metà
  • 100 g di speck a cubetti
  • 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.9 g
Kalorie 883 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...