
Urządzenia i Akcesoria
Brutti ma buoni di patate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)30 g
-
di acqua500 g
-
di patate a fette sottili (0.5 cm)600 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di cipollotto a metà40 g
-
di speck a cubetti100 g
-
di basilico fresco lavate e asciugate10 foglioline
-
uova2
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
211 kcal /
883 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Serata tra amici
11 Przepisów
Włochy
Włochy