Brutti ma buoni di patate

Brutti ma buoni di patate

4.4 270 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate a fette sottili (0.5 cm)
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipollotto a metà
    40 g
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    10 foglioline
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...