Branzino al cartoccio

Branzino al cartoccio

4.8 263 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

Pulizia del branzino
  • 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.8 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...