Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antipasto piemontese
25 min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Uova alla piemontese
45 Min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Involtini di prosciutto
35min
Bruschette con pomodorini
3 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Peperoni alla piemontese
55min