Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomodori gratinati
1h 10min
Uova alla piemontese
45min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata russa
1h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Involtini di prosciutto
35min
Pizzette di melanzane
40min
Condimento di pomodoro a crudo
15 min
Peperoni alla piemontese
55min
Bruschette con pomodorini
3 Std.