Salamelle con fagioli a Cottura Lenta

Salamelle con fagioli a Cottura Lenta

4.2 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 150 g di cipolla in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di fagioli bianchi secchi ammollati in acqua per 10 ore e scolati
  • 150 g di acqua
  • 300 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 400 g di salamelle di maiale a pezzi (7-8 cm)
  • fette di pane casereccio tostate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 221.3 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 1895.4 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 32.4 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...