Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a striscioline (1 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1x4 cm)
- 1 cipollotto a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tritata
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di pomodorini a metà
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1065 kJ / 255 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1041 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata broccoli e prosciutto
35p
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Pollo alla birra con verdure
1h
Pasta al forno classica
1 godz. 30 min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Dolce riccio
1h 20min
Whoopie alle fragole
2óra
Pollo e insalata tiepida di patate
55min
Tagine di pollo con arance caramellate
35p
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40 min