Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte

Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte

4.5 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

Base
  • Azeite q.b. p/ untar
  • iogurte grego
    240 g
  • farinha tipo 65
    230 g
  • fermento em pó p/ bolos
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo manchego
    50 g
  • queijo mozarela curado
    50 g
  • queijo parmesão
    30 g
  • manjericão só as folhas
    10 g
  • salva fresca
    2 folhas de
  • sementes de sésamo
    10 g
  • azeite
    50 g
  • pêssego cortado em lâminas
    150 g
  • curgete cortada em fatias finas
    100 g
  • queijo burrata cortado em pedaços (150 g aprox.)
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 28 g
Kalorie 2608 kJ / 624 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...