
Urządzenia i Akcesoria
Pikantna zupa dyniowa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego obranego10 g
-
ząbki czosnku1 - 2
-
papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych5 - 10 g
-
cebuli szalotki pokrojonej w ćwiartki50 g
-
oliwy z oliwek2 łyżki
-
dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki750 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
wody500 g
-
mleczka kokosowego380 g
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
sól do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
215 kcal /
901 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
19.45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GORĄCE ZUPY
9 Przepisów
Polska
Polska