
Urządzenia i Akcesoria
Jabłka pod kruszonką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia70 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki500 g
-
cynamonu, mielonego1 ½ łyżeczki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego70 g
-
płatków owsianych70 g
-
mąki pszennej pełnoziarnistej70 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
260.8 kcal /
1091.1 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEBOJOWE PARTY
8 Przepisów
Polska
Polska