Cassoulet de la mer

Cassoulet de la mer

4.7 99 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'échalotes
  • 300 g de chorizo coupé en rondelles (0,5-1 cm)
  • 1 c. à café de graisse de canard
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 500 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet garni
  • 550 g de haricots blancs en boîte égouttés
  • 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en quatre
  • 200 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 80 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2082 mg
Białko 57.8 g
Kalorie 3029 kJ / 724.8 kcal
Tłuszcz 36.5 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...