Cassoulet de la mer

Cassoulet de la mer

4.7 99 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    70 g
  • de chorizo coupé en rondelles (0,5-1 cm)
    300 g
  • de graisse de canard
    1 c. à café
  • de concentré de tomate
    2 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • bouquet garni
    1
  • de haricots blancs en boîte égouttés
    550 g
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en quatre
    400 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    200 g
  • de chapelure
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 724.8 kcal / 3029 kJ
Białko 57.8 g
Tłuszcz 36.5 g
Węglowodany 34.5 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 2082 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...