Poulet, carotte, papaye et basilic

Poulet, carotte, papaye et basilic

3.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 citron vert non traité zeste et jus
  • 160 g de chair de papaye (1/2 papaye env.), coupée en morceaux
  • 350 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena®
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'aiguillettes de poulet
  • 450 g de carottes en tagliatelles
  • quelques feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 933 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...