Urządzenia i Akcesoria
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.5 g
Kalorie
599 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.