Urządzenia i Akcesoria
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.5 g
Kalorie
599 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min