Urządzenia i Akcesoria
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.5 g
Kalorie
599 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.