Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince broken in pieces400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1507 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
1h 15min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Vegetable Soup
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken Noodle Soup
25min
Cottage Pie
1h 10min
Mashed Potatoes
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min