![Salinu (sel corse à la noisette) Salinu (sel corse à la noisette)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b26c485a-5324-4827-b37f-1230a2e67546/Derivates/f7fb6858-fb02-4697-aa0d-928fea2b9b59.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes entières
- ½ c. à café de sel de Guérande
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 1405 kJ / 340 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rouleaux frais estivaux
30 min
Pâté aux pois chiches et à la carotte
15 min
Donas amélias
1 Std. 30 Min
Polenta de châtaigne
30 min
Marrons au sirop
1h 20min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1h 20min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 dk
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Glace 'fior di latte'
4sa 15 dk
Lemon curd sans beurre
20 min