Quiche aux oignons verts et aux radis

Quiche aux oignons verts et aux radis

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine d'épeautre
    200 g
    200 g de farine, semi-complète
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'eau
    580 g
  • botte d'oignons nouveaux de printemps
    1
  • botte de radis non traitée
    1
  • de lait écrémé
    200 g
  • de fromage de chèvre frais
    100 g
  • œufs
    3
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 344 kcal / 1450 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...