
Urządzenia i Akcesoria
Quiche aux oignons verts et aux radis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de farine d'épeautre200 g
-
de sel1 pincée
-
d'huile d'olive40 g
-
d'eau580 g
-
botte d'oignons nouveaux de printemps1
-
botte de radis non traitée1
-
de lait écrémé200 g
-
de fromage de chèvre frais100 g
-
œufs3
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
344 kcal /
1450 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja