Quiche aux oignons verts et aux radis

Quiche aux oignons verts et aux radis

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 200 g de farine d'épeautre
    200 g de farine, semi-complète
  • 1 pincée de sel
  • 40 g d'huile d'olive
  • 580 g d'eau
  • 1 botte d'oignons nouveaux de printemps
  • 1 botte de radis non traitée
  • 200 g de lait écrémé
  • 100 g de fromage de chèvre frais
  • 3 œufs
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1450 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...