Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g de farine d'épeautre
lub 200 g de farine semi-complète - 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 580 g d'eau
- 1 botte d'oignons nouveaux de printemps
- 1 botte de radis non traitée
- 200 g de lait écrémé
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 3 œufs
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450 kJ / 344 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 Min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1 Std. 15 Min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Galette des Rois au potiron
3sa
Légumes croquants
1j
Taboulé au fonio
50 menit
Crêpes sucrées ou salées
40 min
Carottes râpées à ma façon
20 min
Pâtes fraîches jaunes
1j
Beurres composés
10 min
Velouté coco, citrouille et haricots blancs
16h 35 min