Eton mess à la mangue et au citron vert

Eton mess à la mangue et au citron vert

4.7 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • citron vert non traité (zeste et jus)
    1
  • de mangue (200 g en morceaux et 300 g en petits cubes)
    500 g
  • d'eau
    100 g
  • de cassonade
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    500 g
  • de mascarpone très froid
    2 c. à soupe bombées
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de petites meringues écrasées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 196 kcal / 820 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...