Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- ½ piment rouge frais, émincé finement
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 pincée de sel
- du poivre moulu
- 180 g de beurre, en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 444 kJ / 108 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 Min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40min
Soupe au lait ribot
40min
Pesto d'algues nori
20 Min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Sandwichs au bœuf façon pastrami
16u. 10min
Sabayon anisé
15 Min
Chutney de poivrons au safran
55 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Sauce aillée à la menthe
20 Min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3 Std. 35 Min