
Urządzenia i Akcesoria
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
20 sztuk
Składniki
-
czerwonego buraka pokrojonego na kawałki100 g
-
płatków owsianych, błyskawicznych100 g
-
daktyli bez pestek125 g
-
borówek amerykańskich125 g
-
oleju kokosowego1 łyżka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego2 łyżki
-
wiórków kokosowych50 g
-
kurkumy, mielonej¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
59 kcal /
246.8 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Pomidorowe brownie
1 godz.
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Ciasto z batatów
1 godz. 50 min
Buraczano-gryczane placki z serem i słonecznikiem
2 godz.
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Owsiane brownie z mango
1 godz.