
Urządzenia i Akcesoria
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
810 g
Składniki
-
de crevettes cuites, décortiquées200 g
-
de chair de crabe en conserve égouttée150 g
-
de bâtons de surimi200 g
-
œuf1
-
de jus de citron1 c. à café
-
de moutarde2 c. à café
-
d'épices mélange du trappeur1 c. à café
-
d'huile d'olive250 g
-
de sel½ c. à café
-
de poivre 5 baies1 pincée
-
pain pour le service
Wartości odżywcze na 810 g
Kalorie
3790 kcal /
15761 kJ
Białko
112 g
Tłuszcz
277 g
Węglowodany
202 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
35 g
Sód
5696 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartinables festifs
12 Przepisów
Francja
Francja