Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette

Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette

4.6 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 parts

Składniki

  • de farine de sarrasin
    200 g
  • œuf
    1
  • de lait
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    250 g
  • de beurre coupé en petits morceaux
    80 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de fromage à tartiner
    150 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de jus de citron fraîchement pressé
    25 g
  • de saumon fumé en tranches
    300 g
  • de roquette
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 368.4 kcal / 1534.4 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 884.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...