
Urządzenia i Akcesoria
Le russe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 parts
Składniki
Le biscuit
-
de sucre en poudre175 g
-
de poudre d'amande65 g
-
de noisettes en poudre65 g
-
de farine de blé50 g
-
de lait70 g
-
de blancs d'œufs (10 œufs env.)320 g
La crème au praliné
-
jaunes d'œufs4
-
de sucre en poudre200 g
-
d'eau20 g
-
de beurre pommade200 g
-
de pralin maison (voir "Conseil(s)")65 g
-
de sucre glace maison20 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
406.1 kcal /
1693.5 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
39.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
53.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja