
Urządzenia i Akcesoria
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
de beurre25 g
-
côte de veau de 5 cm d'épaisseur1
-
sel
-
poivre moulu
-
d'amandes effilées50 g
-
botte d'oignons nouveaux1
-
de fèves fraîches200 g
-
de petits pois frais200 g
-
d'eau150 g
-
feuilles de menthe fraîche (opcjonalnie)10
-
de thym frais1 branche
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
893 kcal /
3733.5 kJ
Białko
68.5 g
Tłuszcz
34.5 g
Węglowodany
56.5 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
780.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - juin
10 Przepisów
Francja
Francja