
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts en julienne
- 400 g d'oignons doux en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 361 kcal / 1510 kJ
- Białko
- 36.08 g
- Tłuszcz
- 20.46 g
- Węglowodany
- 8.22 g
- Błonnik
- 2.48 g