
Urządzenia i Akcesoria
Papillotes de cabillaud au tandoori
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
d'eau900 g
-
de carottes coupées en deux ou trois et en long650 g
-
citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches1
-
d'huile d'olive3 c. à soupe
-
d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")2 c. à café
-
du sel
-
dos de cabillaud de 150 g4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
269 kcal /
1131 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja