Tajine de keftas, carottes et pruneaux

Tajine de keftas, carottes et pruneaux

3.7 33 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons rouges (2), coupés en quatre
    110 g
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • de carottes (5) en tronçons de 2 cm
    500 g
  • de pruneaux dénoyautés (10)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 193 kcal / 809 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...