Tajine de keftas, carottes et pruneaux

Tajine de keftas, carottes et pruneaux

3.7 33 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 110 g d'oignons rouges (2), coupés en quatre
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 400 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de ras el-hanout
  • 500 g de carottes (5) en tronçons de 2 cm
  • 150 g de pruneaux dénoyautés (10)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 809 kJ / 193 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...